top of page

FAQ

 • Wat zijn jullie tarieven?
  Onze tarieven variëren afhankelijk van het type project en de complexiteit ervan. Bekijk ons aanbod op de betreffende pagina's.
 • Hoe lang duurt het om een project af te ronden?
  De projectduur hangt af van de complexiteit en omvang van het project. Reken minimaal met 1 werkweek.
 • Wat is RenderMeesters en wat doen jullie?
  RenderMeesters is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige 3D-modellen, renders en animaties. We helpen klanten hun producten en ideeën visueel krachtig te presenteren.
 • Welke industrieën bedient RenderMeesters?
  We bedienen een breed scala aan industrieën, waaronder productontwerp, marketing, reclame, e-commerce, technologie en meer. Onze diensten zijn veelzijdig en toepasbaar in diverse sectoren.
 • Wat zijn de voordelen van 3D-modellen en renders?
  3D-modellen en renders bieden realistische en visueel aantrekkelijke weergaven van producten. Ze helpen bij het presenteren van complexe concepten, versterken van merkidentiteit en trekken van de aandacht van doelgroepen.
 • Kunnen jullie animaties maken voor producten?
  Ja, absoluut. We zijn gespecialiseerd in het maken van dynamische animaties die de functionaliteit en eigenschappen van producten op een boeiende manier communiceren.
 • Welke bestandsformaten leveren jullie 3D modellen?
  We leveren 3D-modellen in verschillende formaten, zoals FBX, GLTF, GLB, OBJ, STL, ABC en X3D. Dit zorgt voor flexibiliteit bij het gebruik van onze content.
 • Kunnen jullie aangepaste 3D-modellen maken?
  Absoluut. We werken nauw samen met klanten om aangepaste 3D-modellen te maken die voldoen aan hun specifieke eisen en visie.
 • Zijn jullie gespecialiseerd in specifieke software?
  Ja, we zijn bedreven in het werken met een breed scala aan 3D-software en -tools. O.a. Blender en Rhinoceros.

Arnhem

Onze studio

Bij RenderMeesters hebben we een groeiend team van enthousiaste professionals met een gedeelde passie voor visuele creativiteit. Met verschillende software in huis zijn we uitgerust om de meest geavanceerde en hoogwaardige 3D-modellen, renders en animaties te creëren. Onze diversiteit en expertise stellen ons in staat om jouw visie om te zetten in verbluffende visuele meesterwerken.

poppetje hoofd en schouders_edited.png

Laten we samenwerken

Wij staan in de startblokken om samen te werken aan jouw volgende project. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en hoe we jou kunnen helpen jouw visie tot leven te brengen.

Ons team

bottom of page